McDonald's eert Rode Duivels met twee nieuwe burgers

Schermafbeelding 2021 05 18 Om 13 18 39
Lifestyle
Food
18-05-2021 13:00
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Vanaf half juni gaan de Rode Duivels weer keihard strijden voor een plekje in de finale van het Europees Kampioenschap. Om het nationale elftal en alle supporters daar zo goed mogelijk op voor te kunnen bereiden, komt McDonald’s met iets leuks. De fastfoodketen lanceert in samenwerking met het Belgische team twee nieuwe hamburgers.

Beide burgers zijn gebrandmerkt met de iconische drietand van het nationale elftal. Links hebben we de Red Devils Chicken Burger, rechts de Red Devils Beef Burger. Fans van kip kunnen beter voor de eerste optie gaan, aangezien die gepaard gaat met kip, cheddarkaas, tomaten, sla, rode uien en saus. Liever rundvlees? Kies dan voor het andere exemplaar, dat voorzien is van rundvlees, cheddarkaas, tomaten, gebakken uitjes, salade, augurken en een heerlijke saus. De perfecte combinatie om de maag van een gepassioneerde voetbalfan te stillen.

Speciaal voor degenen die samen met familie of vrienden naar een wedstrijd kijken (wel zo gezellig), komt McDonald’s met nog meer nieuwigheden: de Family McBox en de Friend McBox, allebei gevuld met de bekendste producten van McDo.