Marvel's Iron Man VR heeft releasedatum te pakken

Iron Man Vr
Technology
Games
05-10-2019 00:00
Geschreven door Nico De Greef
Comment

PlayStation heeft een nieuwe trailer uitgebracht voor Marvel's Iron Man VR, de opkomende virtual reality-game waarin spelers in de huid kruipen van niemand minder dan Tony Stark zelve. Behalve nieuwe beelden onthult de trailer ook de releasedatum van de game en komen we eindelijk te weten wie de main villain gaat spelen.

In een eerdere omschrijving van de game werd al bekendgemaakt dat Tony het aan de stok zou krijgen met een geest uit het verleden en nu blijkt dat we dat best letterlijk mogen nemen. Want Tony zal het moeten opnemen tegen de mysterieuze Ghost. Ghost verscheen eerder al in de Marvel-bioscoopfilm 'Ant-Man and the Wasp' en zal nu dus ook haar opwachting maken in Marvel's Iron Man VR. In de game gebruikt Ghost haar hacking skills om oude wapenapparatuur van Tony te overmeesteren en daarmee haar vijanden uit te schakelen.

Marvel-fanaten die niet kunnen wachten om zelf in het pak van Iron Man te kruipen en de wereld te redden, hoeven bovendien niet zo heel lang meer te wachten. Marvel's Iron Man VR komt al in minder dan een half jaartje tijd, op 28 februari 2020, exclusief uit voor PSVR.