Square Enix lost veelbelovende eerste beelden van Avengers-game

Marvels Avengers Game
Technology
Games
11-06-2019 07:13
Geschreven door Nico De Greef
Comment

Na twee jaar ongeduldig wachten op meer nieuws is het dan eindelijk zo ver: tijdens de E3-persconferentie van Square Enix op dinsdag werden de eerste beelden van de Marvel's Avengers-game officieel op de wereld losgelaten.

Ook werden details over het verhaal van de game en een releasedatum bekendgemaakt. De game verschijnt vanaf 15 mei 2020 op PlayStation 4, Xbox One, pc en Google Stadia.

Het verhaal begint op de dag dat de Avengers vieren dat hun nieuwe hoofdkwartier wordt geopend in San Francisco. De viering krijgt echter een dodelijke wending wanneer een ongeluk met een experimentele energiebron van Tony Stark bijna leidt tot de complete vernietiging van de stad. Wanneer de Avengers de schuld krijgen van de tragedie, zien ze geen andere oplossing mogelijk dan het team te ontbinden. Wanneer na 5 jaar de wereld opnieuw in gevaar dreigt, schuilt de enige hoop in het herenigen van de machtigste helden op Aarde.

Marvel's Avengers is een nieuwe actie-avonturengame die spelers in de huid laat kruipen van hun favoriete superhelden Iron Man, Captain America, Hulk, Black Widow en Thor. Spelers kunnen de game alleen spelen of samen met maximaal 3 vrienden via online co-op een eigen Avengers-team vormen. Ook werd bekendgemaakt dat de game geen lootboxen zal bevatten en dat alle toekomstige DLC (waaronder nieuwe helden, gebieden en missies) helemaal gratis worden.