Marvel's Avengers-game krijgt grote onthulling op E3-beurs

Marvels Avengers
Technology
Games
31-05-2019 03:08
Geschreven door Nico De Greef
Comment

De Japanse spelontwikkelaar Square Enix heeft op Twitter bevestigd dat hun langverwachte Marvel's Avengers-project heel binnenkort wordt onthuld. Volgende maand, tijdens de Electronic Entertainment Expo, wordt de mysterieuze superheldengame eindelijk uit de doeken gedaan voor het grote publiek.

Marvel's Avengers werd eigenlijk al in 2017 aangekondigd, maar tot op heden bleef het muisstil rond het project. Veel details over de game werden tot nu toe nog niet bekendgemaakt, behalve dat de game een origineel verhaal volgt dat volledig losstaat van het filmuniversum en dat ook Marvel, Crystal Dynamics en Eidos Montreal aan het project verbonden zijn.

Gelukkig voor de fans komt het bij zulke grote projecten vaak voor dat er per ongeluk te vroeg informatie wordt lekt en de eerste (onofficiële) details van de game lijken intussen dan ook hun weg naar het internet te hebben gevonden. Volgens een datalek, afkomstig van de officiële E3-website, wordt Marvel's Avengers een cinematische actie-avonturen game waarin spelers hun eigen (vierkoppige) Avengers-team kunnen samenstellen en waarmee ze vervolgens een steeds groter wordende wereld moeten zien te verdedigen tegen allerlei gevaren. Verder zou de game een singleplayer-modus en een coöperatieve modus ondersteunen.

Of de gelekte omschrijving klopt, komen we snel genoeg te weten. De E3-persconferentie van Square Enix vindt plaats op dinsdag 11 juni (03:00 uur Belgische tijd). In de tussentijd kun je hieronder alvast de oude aankondigingstrailer nog eens opnieuw bekijken: