Martien Meiland reageert op nieuwe liefde van Maxime

Chateau Meiland
Entertainment
Celebs
28-08-2020 09:48
Geschreven door Karen Luiken
Comment

De krantenkoppen staan er inmiddels vol mee: heeft Maxime Meiland een nieuwe vriend? Nadat ze een mysterieuze foto op Instagram plaatste, begon de geruchtenmolen als een malle te draaien. Maar geruchten maken inmiddels plaats voor bewijzen. Maxime’s vader Martien heeft de relatie namelijk keihard bevestigd.

De roddelstroom begon gisteren, een paar uur nadat Maxime onderstaand kiekje op social media postte. Alle aandacht ging direct uit naar de man op links, degene wiens schouder wordt vastgehouden door Maxime. Is hij haar nieuwe vriend? Dat is wat veel fans zich sinds het verschijnen van het beeld afvroegen.

Het antwoord is ja. “Het is echt een onwijs leuke jongen”, zegt Martien in een gesprek met RTL Boulevard. “Buiten dat hij er goed uitziet, is hij heel aardig en gezellig. Hij past helemaal in onze family. Volgens mij is het ook haar eerste echte vriendje.”

De man in kwestie is Leroy Molkenboer, een cameraman die tijdens de opnames van ‘Chateau Meiland’ in Frankrijk in contact kwam met Maxime.

Dit bericht bekijken op Instagram

Happy fam!

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland) op