2017 Penis Lucht
Lifestyle
Sex

Man zonder penis liegt over geslachtsdeel en penetreert vrouwen met voorwerp

27-07-2018 06:46
Geschreven door Karen Luiken
Comment

De 35-jarige Carlos Delacruz heeft geen penis. Maar omdat hij toch graag met vrouwen naar bed wilde – zonder zijn geheimpje te moeten verklappen – penetreerde hij zijn exen met een onbekend voorwerp. Geil? Nee. Pijnlijk vooral.

Carlos moest deze week voor de rechter verschijnen. Hij heeft toegegeven dat hij zijn twee ex-vrouwen heeft bevredigd met een voorwerp. Hoe het kan dat die dames er pas heel laat achterkwamen dat Carlos geen penis heeft? Simpel: ze mochten hem nooit naakt zien. Een beetje voelen zat er ook niet in. Het licht was tijdens de daad altijd uit.

Een bron vertelt tegen The Irish Sun: “De vrouw dacht dat ze gepenetreerd werd door een penis. Maar de man had helemaal geen penis. Ze wist dat hij onzeker was over zijn lichaam en dat hij altijd een T-shirt droeg. Wanneer ze samen in bed lagen, ging hij met zijn rug naar haar toe liggen. Ze hoorde dan dat er een condoomverpakking werd opengescheurd. De verdachte draaide zich vervolgens om en stak zijn ‘penis’ in de vrouw. Tijdens de daad hield hij het voorwerp vast met zijn hand.”

De ex-vrouwen van Carlos leden ontzettend veel pijn tijdens de sekspartijen. Ze hadden bloedverlies en kregen zelfs infecties. Ze kwamen er allebei pas na de relatie achter dat Carlos helemaal geen penis heeft en dat hij al die tijd een voorwerp gebruikte tijdens de seks. Ze hebben aangifte gedaan bij de politie. Carlos hoort eind september zijn straf.