Man wil één meter lange dildo op de markt brengen

Schermafbeelding 2020 07 08 Om 09 00 13
Lifestyle
Sex
08-07-2020 09:01
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Een man genaamd Lee James Allen heeft een missie. Hij wil tijdens de coronacrisis veilige seks creëren voor iedereen die daar behoefte aan heeft. Hoe hij dat wil doen? Door een één meterlange voorbinddildo op de markt te brengen.

De 27-jarige Lee heeft ruim 5.500 euro nodig om de dildo te kunnen financieren. Om dat bedrag bij elkaar te kunnen verzamelen, is hij een crowdfunding gestart. Op het moment dat we dit schrijven is er een welgeteld bedrag van 60 euro ingezameld.

“Het idee kwam een maand geleden in me op toen de regering de coronamaatregelen begon te versoepelen”, vertelt Lee in een gesprek met Metro UK. “Ik sprak met een aantal alleenstaande vrienden over hun liefdeslevens en lachte over hoe een seksuele relatie in combinatie met social distancing stand kon houden. Op dat moment bedacht ik de één meter lange voorbinddildo, die alle kwalen van de wereld zou kunnen oplossen.”

Met de 5.500 euro hoopt Lee een prototype te kunnen maken. “Het product zal gebaseerd zijn op een bestaande voorbinddildo, dus we hoeven het wiel niet opnieuw uit te vinden. We verlengen het alleen maar”, vervolgt hij.

De bedoeling is dus dat het seksspeeltje een lengte van één meter krijgt. Is dat niet gevaarlijk? Wel als je er te diep mee penetreert, maar dat is volgens Lee niet de bedoeling. “Ik heb met mensen in de branche gesproken over de veiligste materialen om te gebruiken. Het product zal gemaakt worden van ultraflexibele siliconen, zodat het niet gemakkelijk wordt om er te diep mee te penetreren.”