Man vraagt vrouw ten huwelijk met doosje McDo-kipnuggets

2018 Kipnugget Kipnuggets Mcdonalds Friet
News
Bizarre
30-11-2019 16:42
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Er zijn duizenden verschillende manieren om iemand ten huwelijk te vragen, maar er blijft eigenlijk nog maar één manier over als je een kipnugget-verslaafde bent. Een vrouw uit Amerika weet er alles van. Zij kreeg haar verlovingsring verstopt in een bakje kipnuggets van de McDonald's.

Via Facebook vertelt de bride to be over het hilarische aanzoek. "Ik heb om zoveel verschillende aanzoeken gelachen, maar nu is het mijn beurt. Ik ga jullie vertellen over mijn kipnugget-aanzoek. Mijn man besloot in een opwelling dat hij me een ring wilde geven en bedacht de meest schattige manier waarop hij dat kon doen. Terwijl ik lag te slapen, ging hij naar de Walmart en de McDonald's."

De man belde de bff van zijn liefje op om advies te vragen. Vervolgens ging hij - inmiddels voorzien van een ring en bakje kipnuggets - terug naar huis. "Ik was nog heel slaperig toen hij terugkwam, maar hij wist dat ik kipnuggets niet kon weerstaan", vervolgt de vrouw. "Ik opende de box en zag een zwart doosje. 'Wtf is dit voor saus?', zei ik."

Toen ze het doosje eenmaal open had gemaakt, snapte ze wat er aan de hand was. "De rest is geschiedenis", sluit ze haar verhaal af. We denken daaruit te kunnen concluderen dat ze 'ja' heeft gezegd. Logisch ook, want wie zegt er nou 'nee' tegen een kipnugget-aanzoek?!