Man tekent piemels op de weg en daar heeft hij een reden voor

Sei 77460644
News
Bizarre
05-05-2021 07:00
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Een man uit Nieuw-Zeeland heeft zich de afgelopen drie jaar beziggehouden met een bijzonder project. Hij tekende in het totaal ruim honderd piemels op verschillende wegen. En daar heeft hij zo zijn redenen voor.

Geoff Upson is een campagnevoerder voor verkeersveiligheid. Hij begon volgens Metro UK met het tekenen van penissen nadat hij gefrustreerd was geraakt omdat het altijd erg lang duurde voordat gaten in verschillende wegen met een slecht wegdek gerepareerd werden. Hij diende twintig klachten in, maar die werden allemaal genegeerd.

Tijd om zelf actie te ondernemen, moet de man gedacht hebben. Hij kocht knalgroene graffitiverf en ging aan de slag. Wegen met gaten, deukjes of andere oneffenheden, werden voorzien van een grote piemel.

Lange tijd ging dat goed, tot zijn meest recente kunstwerk. Een lokale bewoner diende daar een klacht over in, wat de politie ertoe aanzette actie te ondernemen. Graffitispuiter Geoff kan binnenkort zeer waarschijnlijk een rekening verwachten met daarop de kosten die uitgegeven zijn aan het verwijderen van de groene piemel.