Man spot 'monster van Loch Ness', internet wordt gek

Lochness
News
Bizarre
25-06-2020 16:30
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Mensen kunnen maar geen genoeg krijgen van het monster van Loch Ness. Het mysterie zou in de afgelopen jaren al meerdere keren zijn vastgelegd op beeld, maar keihard bewijs dat het beest bestaat, is er nooit geweest. Of komt daar met een nieuwe foto verandering in?

Twitter staat op z'n kop sinds het verschijnen van een nieuwe foto van het 'monster van Loch Ness'. Het beeld is gemaakt door Steve Challice, die vorig jaar een bezoekje aan het Loch Ness-meer in Schotland bracht. Starend naar het water zag hij plots een groot wezen voorbij zwemmen. Grijs, voorzien van spikkels en zo’n acht meter lang. De man gooide een foto van het ‘ding’ op social media en gaat nu plotseling viral.

Mensen op Twitter vragen zich af of dit inderdaad het monster van Loch Ness is. Wat denk jij? Is dit for real? Of zou het gewoon een enorme vis zijn? Stevi Challice gaat uit van het laatste. “Ik weet dat sommige mensen denken dat het een monster is, maar dat geloof ik niet”, zegt hij volgens Daily Record. “Er zijn foto’s op Google die grote monsters tonen, maar mijn beeld is heel anders. Ik denk tot op de dag van vandaag dat het gewoon een grote vis is.”