Man doet horror ontdekking tijdens masturberen

2017 Spin
Lifestyle
Sex
03-06-2019 11:34
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Heb je seksspeeltjes thuis liggen? Zorg er dan voor dat je ze goed schoonmaakt. Doe je dat niet, dan kunnen er verschrikkelijke dingen gebeuren. Een onbekende man die zijn verhaal nu op Reddit deelt, weet er alles van.

De man heeft een tijdje geleden een Fleshlight gekocht. Dat is een seksspeeltje waar je je penis in kan stoppen. Het voelt als een vagina, mond of anus. Hij gebruikte het ding drie maanden lang, daarna had hij er genoeg van. Hij kreeg een relatie en kon zijn seksuele behoeften voldoen bij zijn vriendin.

Maar op een gegeven moment besloot de man een grote schoonmaak te doen. Toen hij door zijn oude spullen aan het zoeken was, kwam hij de Fleshlight weer tegen. En wat er toen toch gebeurde…

“Ik grijnsde en opende de doos om de Fleshlight te zien”, vertelt hij. “Ik besloot het te gebruiken. Toen ik mijn penis zo ver mogelijk in het apparaat had gestopt, voelde ik een kietelend gevoel. Ik trok mijn piemel er snel uit en zag tot mijn verbazing dat er een spin op het puntje van mijn pik zat. Zonder er bij na te denken, gooide ik het ding weg en schraapte ik daarbij met mijn lange vingernagels over het puntje van mijn eikel. Ik was in pijn, werd bang en liet de spin ontsnappen.”

Dit wil je niet meemaken, toch? Nee, gewoon je seksspeeltjes regelmatig schoonmaken dus.