Makers 'Avatar: The Last Airbender' hebben groot nieuws!

Avatar
Entertainment
TV / streaming
27-02-2021 18:08
Geschreven door Nico De Greef
Comment

Bryan Konietzko en Michael Dante DiMartino, de bedenkers achter de succesvolle animatieseries Avatar: The Last Airbender en The Legend of Korra, hebben groot nieuws! Het duo heeft in samenwerking met Viacom (het moederbedrijf van o.a. Nickelodeon) de gloednieuwe animatiestudio Avatar Studios opgericht met als doel om een heus 'Avatar-verse' te creëren. That's right: de wereld van Avatar Aang krijgt in de komende jaren een flinke uitbreiding!

Bryan en Mike (zoals Michael vaak wordt genoemd) hebben de boodschap van fans luid en duidelijk gehoord: zij willen meer Avatar. En meer zullen ze krijgen. In de komende jaren zullen dan ook nieuwe animatieseries, -films en -shorts verschijnen die zich allemaal afspelen in het bekende Avatar-universum. Het eerste project van de kersverse studio gaat later dit jaar al in productie en moet een animatiefilm worden die zowel op Nickelodeon als in de bioscopen te zien zal zijn. Over de inhoud van de film willen de makers voorlopig nog niets verklappen.

Avatar Studios is overigens niet de enige studio die momenteel werkt aan nieuwe Avatar-content. Ook Netflix werkt al een tijdje aan een live-action reboot van Avatar. Wanneer we er naar kijken kunnen is helaas nog niet bekend.