2017 Lucy Hale
Entertainment
Celebs

Lucy Hale had identiteitscrisis door 'Pretty Little Liars'

20-06-2018 10:05
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Het is in Hollywood heel gemakkelijk om jezelf te verliezen. In een acteerrol, in een hype, in de bekendheid. Lucy Hale kan daarover meepraten: zij verloor zichzelf ook een tijdje.

Het is geen wonder dat Lucy een identiteitscrisis had nadat ze zeven jaar de rol van Aria Montgomery had gespeeld in ‘Pretty Little Liars’. Ze speelde immers jarenlang een tiener terwijl ze zelf al veel ouder was. “Het was heel leuk, maar tegelijkertijd ook heel moeilijk om mijn eigen persoonlijkheid te vinden”, vertelt de actrice aan Haute Living. “Ik dacht dat ik moest voldoen aan bepaalde verwachtingen, aan wat mensen van me verwachtten. Het was verschrikkelijk om dat ‘perfecte plaatje’ bij te moeten houden.”

In 2016 kreeg Lucy een openbaring. “Ik ging door een rare fase en ik was niet heel gelukkig. Ik maakte dingen mee die we allemaal ooit meemaken. Echte-mensen-dingen. Ik had tegen mezelf gezegd dat ik grote veranderingen moest maken om gelukkiger te worden. Een deel daarvan was dat ik beslissingen voor mezelf moest gaan maken, niet voor anderen.”

“Mensen hebben een vooroordeel over hoe mijn levensstijl is”, vervolgt ze. “Het is niet echt en dat moest ik leren. Ja ik heb een huis, een baan en bekendheid. Dat is een deel van mij, maar dat is niet het complete plaatje. Ik moet dingen vinden die me normaal maken en me down-to-earth houden.”