'Love Island'-ster Raphaëlla reageert op breuk Mattheü​s en Jaimy

2020 Raphaella Love Island
Entertainment
Celebs
18-11-2020 10:37
Geschreven door Karen Luiken
Comment

De liefde tussen Mattheüs en Jaimy is over. De twee ‘Love Island’-kandidaten hebben een punt achter hun relatie gezet en dat nieuws heeft inmiddels ook Mattheüs' voormalige crush Raphaëlla bereikt. Via Instagram reageert ze op de break-up.

Laten we eerst even teruggaan naar een paar dagen terug. Mattheüs liet via een YouTube-video weten dat de relatie met Jaimy helaas niet is verlopen zoals gehoopt. “We hebben ons best gedaan om dit te laten werken, maar uiteindelijk hebben we samen besloten om hier een punt achter te zetten. Het heeft niks te maken met afstand of leeftijd. Het komt erop neer dat we elkaar niet kunnen geven wat we willen. Net zoals in de meeste relaties hebben ook wij onze ups en downs gehad. Bij ons waren de downs de doorslag. Ik had het liever anders gezien, maar het is nou eenmaal zo.”

Raphaëlla, die na Casa Amor zonder pardon werd ingeruild voor Jaimy, weet inmiddels ook dat haar ex-liefje weer beschikbaar is. Maar of ze daardoor staat te springen? Nee. “Zoals iedereen weet, is het gedaan tussen Mattheüs en Jaimy. Ik heb daar heel veel berichten over gekregen en wil daar nu duidelijkheid over scheppen”, aldus de brunette. “Er is niets tussen mij en Matthy. Het is niet gedaan voor mij of door mij. Ik ben gewoon happy single en geniet van het leven.”