'Love Island'-ster Lisa kampt met mentale breakdown

2020 Lisa Love Island
Entertainment
Celebs
24-11-2020 09:53
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Het ‘Love Island’-avontuur van Lisa Moerman ging niet altijd over rozen. Hoewel ze in het begin zielsgelukkig was met Giuliano, bleek de liefde uiteindelijk van korte duur. Inmiddels is ze al een tijdje terug op Belgische bodem en heeft ze haar oude leventje weer opgepakt. Maar ook daarmee gaat het niet zo goed. De blondine kampt met een mentale breakdown. Dat laat ze haar volgers weten via een Q&A op Instagram.

“Er waren veel emoties in korte tijd”, geeft Lisa toe. “Maar pas toen ik terug aan het werk ging en opnieuw in de drukte kwam van Covid-19, ging het bergafwaarts. Ik moet eerlijk zeggen dat ik er nu wel een beetje doorheen zit. Ik heb tijd nodig om te ontstressen. Momenteel gaat het niet zo goed met me.”

Steun zoekt ze hoogstwaarschijnlijk in haar inner circle. De rest van de islanders spreekt ze vrijwel nooit meer. Simpelweg omdat ze niet wordt gevraagd. “Ik moest in de villa ook al veel moeite doen om me met de rest te mengen”, geeft ze als antwoord op een vraag van een andere fan. “Ik ben gewoon niet zoals de rest.”