'Love Island'-ster Lisa is aan het daten met Fabrizio

2020 Lisa Love Island
Entertainment
Celebs
13-01-2021 17:27
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Wordt 2021 hét jaar van Lisa Moerman? Wie weet. Na haar mislukte liefdesavontuur met haar ‘Love Island’-collega Giuliano start ze nu met een schone lei. Ze is aan het daten geslagen. Enne… de man in kwestie is zeker geen onbekende. Zegt de naam Fabrizio Tzinaridis je iets?

Lisa en ‘Temptation Island’-ster Fabrizio kennen elkaar al een tijdje, vertelt Lisa in een interview met HLN. “We hadden elkaar een paar keer over de telefoon gesproken. Ook berichtjes gestuurd enzo. Dat was leuk en het gebeurde steeds vaker. Daarom besloten we om elkaar in het echt te zien. En dus hebben we nu een date gehad.”

Vanwege de lockdown zat een romantisch etentje er niet in. “We spraken af in Gent en hebben daar gewandeld”, vervolgt Lisa. “En veel gepraat. Heel tof. We voelden ons goed bij elkaar."

Fabrizio wordt door Lisa omschreven als een ‘toffe jongen’. Een relatie hebben ze nog lang niet, maar de ‘Love Island’-babe sluit niet uit dat het meer wordt. “Hij heeft me echt verrast. Je kan met Fabrizio over alles praten. Hij is lief, attent. En ambitieus. Hij is met zoveel zaken bezig, heeft zoveel dromen. Dat vind ik aantrekkelijk bij een man.”