'Love Island'-ster Giuliano zingt in single over nieuwe liefde

2021 Giuliano
Entertainment
Music
08-02-2021 11:12
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Giuliano Era gaat als een speer. Nadat de ‘Love Island’-ster rond de feestdagen al zijn eerste cover uitbracht, is het nu tijd voor een eigen nummer. De casanova heeft ‘Storia d’Amore’ gelanceerd, een liedje waarin hij zingt over zijn nieuwe liefde. Hij heeft na twee mislukte avontuurtjes met Lisa en Feline eindelijk een leuk meisje gevonden.

De Italiaan liet in 'Love Island' al blijken dat hij een passie heeft voor zingen. Vooral op de momenten dat hij er even doorheen zat, liet hij zijn gouden keeltje horen. Het smaakte naar meer. Giuliano besloot de stoute schoenen aan te trekken en maakte werk van zijn muzikale droom. Zijn emotionele serenades werden ingeruild voor serieuzer werk. Het resultaat heet ‘Storia d’Amore’, zijn eerste zelfgeschreven nummer.

“Het liedje bestaat uit twee delen. Het eerste deel gaat over de slechte ervaringen die ik in het verleden heb meegemaakt, het tweede deel over dat ik iemand ben tegengekomen”, vertelt Giuliano. “Het is heel positief. Ik ben sinds kort serieus bezig met iemand.” Van een relatie kan nog niet gesproken worden. Daar is het volgens Giuliano nog te nieuw voor.

De restaurantbaas heeft het er maar druk mee. Want terwijl hij hard zijn best doet om het uiterste uit zijn prille liefdesgeluk te halen, werkt hij ook aan nog meer nieuwe muziek. “Mijn volgende nummer is zo goed als klaar, dat komt ook snel online", verklapt Giuliano.