'Love Island'-ster Giuliano reageert op woedende Lisa

2020 Giuliano
Entertainment
TV / streaming
14-10-2020 08:44
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Lisa is op z’n zachtst gezegd niet blij met Giuliano. Sinds hij haar inruilde voor bombshell Feline, is ze woest. Dat was in de ‘Love Island’-villa al te zien, maar liet ze bij terugkomst in België nog maar eens duidelijk weten door naar hem uit te halen via social media. Zo zei ze onder meer spijt te hebben van haar nachtelijke avontuurtje met Giuliano. Hoe de Italiaan daarover denkt? Hij reageert in ‘Love Check-up’.

Giuliano wil één ding voorop stellen: hij is nooit smoorverliefd op Lisa geweest. “Ik deed het gewoon rustig aan met haar. Het leek alsof zij na een paar dagen al verliefd was. Ik had dat gewoon nog niet. Zij wilde dat ik haar constant vastpakte, maar ik zei tegen haar dat ik dat niet wilde als ik dat gevoel nog niet had.”

Ook al had hij geen diepe connectie met haar, het bleef moeilijk om haar hart te breken toen Feline in beeld kwam. “Ik wist dat ik haar zou kwetsen en dat was verschrikkelijk”, vervolgt Giuliano. “Ik snap volledig dat ze spijt heeft van de seks met mij. Ik heb dat ook, het ging veel te snel. Daardoor is het misschien nog moeilijker geworden tussen ons.”