'Love Island'-Feline reageert op roddel over tweede vriendje

2020 Feline
Entertainment
TV / streaming
14-10-2020 08:53
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Feline is vorige week het slachtoffer geworden van een schokkende roddel. Had ze net als Remco een andere lover thuiszitten? Screenshots die rondgaan op social media, lieten fans denken van wel. Daarop is te zien hoe een man genaamd Alvin liefdevolle reacties achterlaat op Feline’s Instagram. In een nieuwe aflevering van ‘Love Check-up’ reageert de brunette op de ophef.

Nee, Feline heeft geen lover thuiszitten. Ze ging als vrijgezel de villa binnen en viel vervolgens als een blok voor Giuliano. De roddels over een vriendje thuis zijn volgens haar ‘totaal niet waar’. “Ik ben echt 100 procent single de villa ingekomen. Tuurlijk, ik heb hiervoor dates gehad en ik heb hiervoor gescharreld. Helaas jongens, ik kom niet uit een klooster. Het spijt me zeer, maar nee: ik ben honderd 100 procent single de villa ingegaan.”

Ze geeft toe dat ze voor haar vertrek inderdaad een aantal afspraakjes heeft gehad met ene Alvin. “Ja, daar heb ik mee gedatet en ben ik mee uit eten geweest. Sorry Giuliano, maar ik heb er ook mee geslapen. Maar dat was het ook. Niks uitgesproken over een relatie of gevoelens. Totaal niet.”