2017 Q Run To You
Lifestyle
Things to do

Loop naar je idool op de Q-Run To You!

02-02-2017 11:38
Geschreven door Geoffrey Roose
Comment

Op zaterdag 11 februari 2017 organiseert Qmusic de allereerste Q-Run To You. Op de avondrun van 5 kilometer lopen duo's letterlijk naar elkaar toe langs een magisch verlicht loopparcours doorheen het centrum van Hasselt. Daarna staat er voor alle lopers en supporters een Party in de Ethias Arena op het programma.

Heb je nog geen looppartner? Loop dan naar een bekende Vlaming. Heb je altijd al eens willen lopen naar 'Buurtpolitie'-acteur Andy Peelman, gouden medaillewinnares Hanna Mariën, ex-Miss België Joke van de Velde of Eline De Munck? Het kan vanaf volgende week 6 februari door naar Sam & Heidi te luisteren. Iedereen kan zich vanaf nu al inschrijven via de Q-app, Qmusic.be en via sms naar het nummer 6025.

Het Qmusic-ochtendduo Sam De Bruyn en Heidi Van Tielen zal ook naar elkaar toe lopen. Alle lopers worden opgewarmd en aangemoedigd door Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe, die ter plaatse live radio maken van 18u00 tot 22u00.

Pat Krimson en DJ Wout zullen voor de nodige beats zorgen op het Jeneverplein dat wordt omgedoopt tot het Neon Square. Ook Peter Luts staat op het parcours in voor stevige dance beats. Nog andere plaatsen zoals het Kapermolenpark, de Japanse Tuin en de Badderijstraat krijgen een volledige licht- en muziek make-over.

Baba Yega, de winnaars van 'Belgium's Got Talent', zullen de Party in de Ethias Arena op gang dansen met een nieuwe act. Ook de Britse dj Jonas Blue, die momenteel een grote hit heeft met 'Perfect Strangers', komt een set draaien.

Natuurlijk is ook Fabian Feyaerts van de partij. Onze Fit & Health Insider trekt met plezier zijn loopschoenen aan.

Iedereen kan zich nog steeds inschrijven voor de Q-Run To You met een running mate of als groep en de Party achteraf via Qmusic.be of Q2.be.