Lockdown kwam hard aan bij Zendaya

2020 Zendaya
Entertainment
Celebs
12-01-2021 09:31
Geschreven door Karen Luiken
Comment

De afgelopen maanden zijn niet gemakkelijk geweest voor Zendaya. De lockdown sloeg bij haar in als een bom. Ze voelde zich vreemd en moest op zoek naar haar eigen identiteit. Dat vertelt ze in een interview met GQ.

Net als ieder ander mens heeft ook Zendaya moeten dealen met de gevolgen van de lockdownpandemie. Haar werk werd noodgedwongen stilgelegd. En dat viel zwaar. Zeker omdat ze normaal gesproken zoveel energie uit haar acteerklussen haalt.

“Ik voel me het meest mezelf als ik aan het werk ben”, legt Zendaya uit. “Toen ik niet kon werken had ik het gevoel dat mijn krachten verdwenen. Ik wist niet wie ik was en wat me gelukkig maakt. Wat vind ik leuk om te doen? Wat is mijn waarde? Wat is mijn doel?”

Zendaya weet nog steeds niet goed wat ze in haar zoektocht heeft ontdekt. "Het was de eerste keer dat ik nadacht over wie ik ben zonder mijn werk. Dat is confronterend, want ik ken de Zendaya niet buiten de Zendaya die aan het werk is. Ik realiseerde me niet hoezeer mijn baan en kunst deel uitmaakten van mijn identiteit als mens."