L'Occitane en OMY geven de winter kleur

2020 Omy
Lifestyle
Beauty
14-01-2020 06:00
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Omdat het buiten vaak grijs en grauw is, zullen we een andere manier moeten verzinnen om meer kleur in ons leven te brengen. L'Occitane en OMY helpen een handje. Zij zijn een samenwerking aangegaan en komen met een kleurrijke beautycollectie.

Alle producten bevatten illustraties met iconische elementen die een ode brengen aan de natuur en biodiversiteit. Dat is natuurlijk al heel tof, maar het wordt nog veel leuker: de verpakkingen zijn personaliseerbaar. Je kunt ze zelf inkleuren.

Het is bewezen dat je door te kleuren je stress en angstgevoelens kunt verminderen en creatiever kunt worden. En welk jaargetijde is nu meer geschikt om dit te doen dan tijdens de koude winter?

Goed, genoeg over de mega toffe verpakkingen. Nu willen we het over de producten hebben. De lijn bestaat onder meer uit een handcrème, die wordt gezien als één van de bestsellers. De crème is gemaakt met een hoge concentratie sheaboter, honing, amandelextract en kokosolie. Niet jouw ding? Dan is er ook nog een andere, paarse handcrème waarmee de huid wordt gevoed, beschermd en verzacht.

Naast de handcrèmepjes zijn er ook twee verschillende lichaamscrèmes. De één is ideaal voor de droge tot zeer droge huid, de ander is paars van kleur en heeft een unieke textuur. De één biedt langdurige hydratatie tot wel 72 uur, de ander laat een overheerlijke viooltjesgeur achter.

En dan is er last but not least ook nog de extra zachte zeep. Deze is geformuleerd met een milde wasbasis en verrijkt met sheaboter, een ingrediënt dat bekendstaat om de beschermende eigenschappen. Bij aanraking met water verandert de zeep in een licht en romig schuim dat de huid zachtjes reinigt en voor een aangename geur zorgt.

We want it all and we want it now.