Little Mix-zangeres probeerde zelfmoord te plegen

2019 Jesynelson Instagram
Entertainment
Celebs
09-09-2019 13:10
Geschreven door Christophe Moons
Comment

In een onthutsende documentaire over haar leven heeft Jesy Nelson van Little Mix opgebiecht dat ze ooit zelfmoord heeft proberen te plegen.

"Ik herinner me nog toen we in 2011 'The X Factor' wonnen", opent Jesy haar verhaal. "Iemand stuurde me toen op Facebook dat hij mij het lelijkste meisje ooit vond en ik het niet verdiende om in een groep te zitten, dat ik moest sterven." Een reactie die de zangeres erg veel pijn deed, waarna ze telkens opnieuw social media checkte om te zien wat de mensen van haar dachten.

"Ik viel in een depressie, kreeg een eetstoornis en probeerde in november 2013 zelfmoord te plegen. Het was me allemaal te veel geworden, ik wilde niet meer leven want ik kon de pijn niet meer aan. Ik heb toen op een avond super veel pillen geslikt en ben op m'n bed gaan liggen wachten."

Gered

Gelukkig kwam haar toenmalige vriend net thuis en kon hij tijdig een ziekenwagen bellen. Jesy was gered.

Nu, zes jaar later, is Jesy gelukkiger dan ooit. Ze vormt een koppel met de Britse 'Love Island'-ster Chris Hughes, verwijderde Twitter van haar gsm en leeft met een andere mindset. "Mensen zullen altijd een mening hebben, maar enkel de mijne telt. Ik hoop alleen dat ik met mijn getuigenis kan duidelijk maken hoeveel pijn het kan doen als je haatberichten post op sociale media."