Liptonicetea
Lifestyle
Things to do

Lipton Ice Tea brengt vrienden samen met nieuwe game

31-08-2018 16:15
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Hoewel we dag en nacht met elkaar in verbinding staan via onze smartphones, zijn we nog maar zelden écht samen. Lipton Ice Tea wil daar verandering in brengen en komt daarom met een leuk interactief spel.

Lipton Ice Tea combineert met Chain of Colors het beste van twee werelden. Met deze interactieve game ben je samen met je vrienden én leef je in een wereld waar de gsm een prominente rol vervult.

Het concept is gebaseerd op de bestaande game ‘Simon’. Je speelt het speel met meerdere deelnemers. Iedere deelnemer vertegenwoordigt een kleur. De bedoeling is dat je een zo lang mogelijk kleurenketting maakt. Hoe je dat doet? Nou, heel simpel. Verschillende kleuren worden in een bepaalde volgorde afgespeeld. De deelnemers moeten op het juiste moment hun kleur indrukken en zo de volgorde herhalen. Hoe verder je vordert in het spel, hoe langer de ketting en hoe groter de uitdaging wordt.

Belangrijk aan het spel is dat je het samen speelt. Je moet met minimum twee spelers een ketting vormen, het maximum aantal spelers is zes. Zodra iemand een fout maakt, wordt de ketting verbroken en moet je opnieuw beginnen.

Chain of Colors is ideaal om samen te spelen op het terras, na de les of in de trein. Samen actief zijn óp je gsm. Wie wil dat nou niet?!

Wil je samen met jouw vrienden ook The Chain of Colors spelen? Surf dan via jouw smartphone naar www.liptonbettertogether.com.