Line-up voor Student Kick-Off 2019 is bekend!

2018 Ronnie Flex
Lifestyle
Things to do
22-08-2019 09:17
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Het moment is eindelijk aangebroken. Vandaag is de dag waarop we de line-up van Student Kick-Off 2019 bekend mogen maken! Verschillende artiesten betreden tijdens het evenement op 25 september het podium. Wie dat zijn? We zetten ze voor je op een rijtje.

De headliner van het evenement is Ronnie Flex & Deuxperience. De rapper en zijn band treden net zoals de twee winnaars van Student Rock Rally, Neo Minor en Young Foxes, op tijdens Student Kick-Off 2019. Maar dat is nog lang niet alles. Er is nog veel meer.

DJ Yolotanker heeft als missie om de grootste hardstyle-dj ter wereld te worden en komt op 25 september zijn kunsten showen. Hij draaide al op Rock Werchter en Pukkelpop en vorig jaar dansten we allemaal mee op Dance With The Devils. Hij zal de mainstage openen en zorgen dat de sfeer gezet is.

Laura Tesoro speelde als klein meisje Annie, maar tegenwoordig is ze uitgegroeid tot een echte power woman. Met hits als ‘Beast’, ‘Mutual’ en ‘Up’ kreeg ze in geen tijd de Korenmarkt mee tijdens de Gentse Feesten. Tijdens Student Kick-Off 2019 gaat ze hetzelfde proberen.

De Limburgse dj en producer Regi is de voorbije zomers niet weg te slaan geweest uit de hitlijsten. Op zijn nummers ‘Ellie’, ‘Ordinary’ en ‘Summer Life’ is het bijna onmogelijk om stil te blijven staan.

Gestapo Knallmuzik: in 2016 stonden ze al eens op de mainstage van Student Kick-Off, maar ze vonden het zo leuk dat ze dit jaar terugkomen. Met een combinatie van elektronische muziek en steenkolenduits krijgen ze de Gentse studenten ongetwijfeld aan het dansen.

Chakie Jam won in 2018 De Nieuwe Lichting van Studio Brussel en dat is niet zonder rede. Van hun guilty pleasure synthpop word je instant gelukkig. Liedjes als ‘Hachi’ en ‘Hot Chicks and Douchebags’ maken je direct fan.

En lost but not least: 5NAPBACK. De winnaar van MNM Start to DJ mocht al draaien in het voorprogramma van Dimitri Vegas & Like Mike en stond op verschillende podia door het land, waaronder dat van Tomorrowland. Deze keer zakt hij af naar Gent om de stad op zijn grondvesten te doen daveren.

Naast de Mainstage heeft Student Kick-off ook weer een tweede podium. En wel: The Eristoff Club (hosted bij Moonday). Hierover wordt binnenkort meer bekendgemaakt.

Dusssss, zet 25 september in je agenda. Student Kick-Off 2019 op het Sint-Pietersplein in Gent. Be there or be square!