Lili Reinhart omarmt lichaam 'zonder sixpack'

2020 Lili Reinhart
Entertainment
Celebs
06-06-2021 06:50
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Lili Reinhart heeft het roer compleet omgegooid. In plaats van zichzelf te verplichten regelmatig te moeten sporten en zich aan een strikt dieet te moeten houden, is ze nu een stuk milder voor zichzelf. Een sixpack zal ze nooit krijgen en dat hoeft ze ook niet. Die onthullingen doet de ‘Riverdale’-actrice in een gesprek met DuJour.

Het is nu een tijdje geleden dat Lili haar relatie met haar collega Cole Sprouse verbrak en single werd. Daarna raakte ze geobsedeerd door haar lichaamsbeeld. “Ik denk dat ik te veel tijd had. Ik ben vrijgezel, dus ben erg op mezelf gericht. Ik was hard voor mezelf omdat ik niet op een bepaalde manier trainde of op een bepaalde manier at.”

Al snel kwam Lili erachter dat ze zichzelf wat meer rust moest gunnen. “Ik zal nooit buikspieren krijgen”, vervolgt ze. “Het is oké als je een keertje ijs eet. Ik ben geen fitnessmodel. Dat zou ik nooit vol kunnen houden. Ik zou ijs nooit laten staan.”

Dat mensen haar soms dik noemen, is natuurlijk niet leuk. Maar het is niet dat Lili zich om die reden laat tegenhouden. “Mensen zullen nooit stoppen met bodyshaming. Het is een kwestie van wat ik kan doen om mezelf daar beter over te laten voelen. Mijn lichaam is een reis die ik met mezelf maak.”