Lil Kleine verzint peperduur alternatief voor tekort aan wc-papier

2019 Lil Kleine 22
Entertainment
Celebs
17-03-2020 14:38
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Een groot tekort aan wc-papier? Lil Kleine heeft daar niet zo’n moeite mee. Hij heeft al een alternatieve manier bedacht waarmee hij zijn achterwerk kan afvegen in geval van nood.

Als bij Lil Kleine het toiletpapier op is, tast hij gewoon even in zijn buidel. Letterlijk. Hij pakt zoveel mogelijk biljetten en hangt ze één voor één over de toiletrolhouder. Goedkoop is de oplossing niet. Op het plaatje hangt een paar duizend euro aan briefjes van 50. “Wc-papier op. Kutcorona”, schrijft hij bij het beeld.

Lil Kleine maakt momenteel overigens niets mee van de crisis in zijn thuisland. Hij zit samen met zijn verloofde en zoontje in Dubai. Daar proberen ze te genieten van een welverdiende vakantie, maar krijgen ze ook flink wat kritiek te verduren. Fans zijn het blijkbaar niet eens met het tripje van de familie Scholten. "Wat een oordelen en ongevraagde meningen krijgen wij toch weer over ons heen", schrijft Jaimie op Instagram. "Inderdaad, mijn gezin en ik zijn op vakantie, die allang gepland stond voordat iemand überhaupt ooit van COVID-19 had gehoord."