Lil Kleine over zijn nieuwe frietzaak

2016 Lil Kleine Rapper
Entertainment
Celebs
15-07-2017 11:05
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Nog een klein weekje wachten en iedereen kan een frietje halen in de patatzaak van Lil Kleine. De rapper opent vrijdag 21 juli samen met goede vriend Daniel in Amsterdam de zaak De Belg. 

De frietzaak zit al dertig jaar in de Regulierbreestraat. Rijk Lam, de vader van Daniel, opende de tent jaren geleden. Hij overleed in 2009, waarna andere mensen het zaakje overnamen. Twee jaar geleden besloot Daniel De Belg te gaan runnen. Hij verbouwde de boel en wordt nu eigenaar samen met goede vriend Lil Kleine.

Daniel en Lil Kleine leerden elkaar elf jaar geleden kennen. “We hebben samen zoveel dingen meegemaakt waardoor onze band ijzersterk is”, vertelt Lil Kleine volgens Telegraaf. “Ik was er ook bij toen zijn vader ziek werd en overleed. En heb meegemaakt wat dat met hem deed. Dat maakt het gevoel zo sterk dat we na het overlijden van Rijk hebben besloten ooit samen een bedrijf op te zetten. Dat moment is nu. Niets is leuker om vriendschap naar een nieuw level te tillen en samen geld te verdienen.”

“Toen Daniel een paar jaar geleden De Belg overnam, kwam ons gezamenlijk plan weer ter sprake. Wij hebben beiden de overtuiging om dit bedrijf samen nog groter en mooier te kunnen maken. Daniel brengt de ervaring mee en heeft de ambitie de beste patat af te leveren en ik wil naast mijn zangcarrière ook op andere vlakken succesvol zijn. Dat bij elkaar opgeteld moet ervoor zorgen dat we gaan groeien in de komende periode. We gaan knallen ouwe!”

Oh en als je dacht dat Lil Kleine zelf niet achter de frietpannen gaat staan; think again. Je kunt gewoon een patatje à la Lil Kleine bemachtigen!