Lil Kleine lanceert eigen app voor zijn fans

Persfoto1
Technology
Apps
05-11-2020 08:47
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Altijd al een kijkje willen nemen in het leventje van Lil Kleine? Dat kan vanaf vandaag. Jorik Scholten, de naam waarmee de rapper is geboren, lanceert vandaag zijn eigen app waarmee hij zijn fans uitnodigt toe te treden tot zijn inner circle.

De app is voorzien van allerlei exclusieve informatie. Denk aan persoonlijke interviews, mini-documentaires en winacties. Lil Kleine neemt je via de app mee naar zijn huis en scheurt door de straten van Amsterdam terwijl hij vertelt over de wilde jaren in de stad.

Om de lancering extra groots te vieren, maken fans de komende tijd kans op bijzondere experiences. Ze kunnen ‘Rollen als Kleine’ in een supercar, ‘Chappen als Kleine’ met een thuisdiner, ‘Shinen als kleine’ met een bezoek aan een juwelier en genieten van kaviaar en champagne. Ook krijg je als eerste toegang tot concerttickets, merchandise en andere exclusieve ervaringen.

“Zonder de support van mijn fans had ik nooit gestaan waar ik nu sta”, vertelt Lil Kleine. “Die groep wil ik nu iets extra’s bieden. Zeker nu ik geen concerten kan geven, kan ik via deze weg tóch op een persoonlijke manier met ze connecten.”

De Lil Kleine app is vanaf vandaag voor de eerste maand gratis te downloaden op IOS en Android. Vanaf de tweede maand betaal je 2,99 per maand.