Lidl verkoopt handtassen met geheime wijnzakjes

Schermafbeelding 2021 06 02 Om 17 11 50
News
Bizarre
03-06-2021 08:55
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Lidl heeft een aantal fantastische producten op de markt gebracht: tassen die verborgen wijnvakjes bevatten. Zo kun je de hele dag door zuipen zonder dat mensen weten dat je stiekem een fles alcohol bij je draagt.

Je hoeft je vanaf nu nooit meer zorgen te maken dat er in je tas geen ruimte is voor een fles wijn. Deze producten – ze worden verkocht in verschillende stijlen – zijn namelijk allemaal voorzien van een uitneembaar compartiment waar 1,5 liter (gekoelde) wijn in past. Dat zijn twee gemiddelde flessen vino, dus je hoeft je absoluut geen zorgen te maken dat je tekort komt.

Voor de prijs hoef je het niet te laten: de tassen kosten slechts 20 pond per stuk. Omgerekend is dat zo’n 23 euro. Wie op zoek is naar een stijlvol exemplaar, kan kiezen voor de zwarte handtas die gemaakt is van synthetisch leer. Andere keuzes zijn een strandtas met blauwe strepen of een ruime rugzak van nylon. Alle varianten bevatten een verborgen tapkraantje aan de buitenkant. Heb je zin in een wijntje? Hang er een glas onder, druk op het knopje en voilà: daar is je traktatie.

Enige minpuntje aan dit verhaal is dat we de tassen vooralsnog alleen bij de Lidl in Engeland hebben gespot. Hopelijk komen ze snel de oceaan over gevlogen.