Liam Payne voelde zich eenzaam bij One Direction

2017 One Direction
Entertainment
Celebs
05-06-2019 09:11
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Liam Payne was pas veertien jaar oud toen hij wereldberoemd werd door mee te doen aan ‘X-Factor’. Het resultaat van die show: One Direction. De zanger herinnert zijn tijd in de boyband, die nu al jaren een ‘pauze neemt’, als een eenzame periode.

In een interview met de Australische Men’s Health doet Liam een boekje open over zijn dagen bij 1D. “Als je honderden concerten doet en je zingt iedere keer 22 dezelfde liedjes, en je bent niet gelukkig, dan moet je er nog staan”, aldus Liam. “Het is alsof je een Disney-kostuum aantrekt voor je het podium op gaat. En onder dat kostuum voelde ik vaak een hoop woede, omdat ik geen idee had wat er aan de hand was. Het was leuk, we hebben een geweldige tijd gehad, maar er waren ook periodes dat het giftig werd.”

Liam heeft in die tijd nooit het gevoel gehad dat hij de controle had. “Ik heb het er nog steeds moeilijk mee”, zegt hij. “Ik vind het moeilijk om ‘nee’ te zeggen omdat ik het niet leuk vind om mensen teleur te stellen. Het zit in mijn karakter.”