'Liam Hemsworth las op social media over eigen scheiding'

2017 Liam Miley Cyrus
Entertainment
Celebs
16-09-2019 18:57
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Liam Hemsworth en Miley Cyrus zijn niet in goed overleg uit elkaar gegaan. Dat blijkt althans uit het nieuws waar Page Six nu mee komt. Volgens de entertainmentwebsite moest Liam op social media lezen dat zijn vrouw van hem wilde scheiden.

Op 10 augustus kwam er een statement naar buiten waarin duidelijk werd dat Liam en Miley uit elkaar gingen. Daarin stond onder meer het volgende: “Liam en Miley hebben besloten een punt achter hun relatie te zetten. Ze evolueren voortdurend, veranderen als partners en individuen en hebben besloten dat dit het beste is, terwijl ze zich zowel op zichzelf als op hun carrière richten.”

Hoewel de verklaring ook over Liam gaat, kwam het statement voor hem als een grote verrassing. Sterker nog, bronnen melden dat hij er alles aan deed om zijn huwelijk te redden en dat hij er niet klaar voor was om de scheiding publiekelijk aan te kondigen. Andere bronnen, die dicht bij Miley staan, zeggen dan weer dat hier niets van klopt en dat Liam wél op de hoogte was van het statement.