Levi's trakteert fashionista's op nostalgische Snoopy-collectie

Schermafbeelding 2020 07 29 Om 18 08 06
Lifestyle
Fashion
29-07-2020 18:10
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Dat Levi’s-kleding met vrijwel alles te combineren is, bewijst de nieuwe samenwerking die het bedrijf aan is gegaan met Peanuts. De twee merken komen met een zomercollectie die grotendeels in het teken staat van het nostalgische stripfiguur Snoopy.

De lijn bevat voornamelijk T-shirts en sweatshirts, maar ook een trainingspak dat geïnspireerd is op de vintage Levi’s sportswearversie uit 1984. De stukken worden opgeluisterd met een waaier van Snoopy-graphics getekend door het team van Charles Schulz. Helemaal in de stijl van Peanuts bijdehandse karakter: Snoopy die tijdens het tennissen een opslag countert, een goal maakt, racet met zijn vriend Woodstock, halsbrekende toeren uithaalt met een skateboard en naar de korf vliegt tijdens een spelletje basket.

Om de collectie helemaal compleet te maken, zijn er ook uniseksvoetbalshorts en oversized sweatshirts verkrijgbaar. Onze grootste favoriet? De omkeerbare vissershoeden met daarop een afbeelding van Snoopy.

De eerste sneak peak hebben we voor je in beeld gebracht. De complete collectie ligt vanaf 4 augustus in de online én offline stores van Levi’s.