Levi's lanceert nu ook music livestreams in België en Nederland

Schermafbeelding 2020 04 02 Om 08 54 07
Entertainment
Music
02-04-2020 08:54
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Levi’s komt met iets leuks. Om solidair te zijn en tegelijkertijd de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, lanceert het merk vanaf deze week music live stream sessions van upcoming artiesten uit België en Nederland.

Levi’s moedigt haar fans en familie over de hele wereld aan om veilig thuis te blijven en verbonden te zijn door de livestreams. Deze muziekreeks is op bepaalde weekdagen te streamen via de Instagram-pagina’s van het merk, telkens om 17.01 uur (met een knipoog naar de naam van zijn iconische jeans).

Door entertainment aan te bieden en de community te verbinden tijdens hun isolement, hoopt Levi's een positieve impact te hebben tijdens deze moeilijke dagen. De artiesten die optreden, krijgen bovendien een bedrag om aan een goed doel naar keuze te schenken. Een extraatje vanuit het merk om de creatieve industrie, die in deze onzekere tijden hulp nodig heeft, te ondersteunen.

Vandaag om 17.01 uur is het de beurt aan Tsar B, morgen hoor je Lucas Hamming en vrijdag krijgt Hakim de kans van zich te laten horen. In de komende weken staan verder ook Lefto, Darrel Cole, MEYY en vele anderen op het programma.