Levi's grootste nachtmerrie wordt werkelijkheid in EOTB

2020 Lynn Eotb
Entertainment
TV / streaming
27-04-2020 10:00
Geschreven door Karen Luiken
Comment

De laatste aflevering van ‘Ex On The Beach: Double Ducht’ was er weer een voor in de boekjes. Twee nieuwe exen betraden de villa en Levi’s grootste nachtmerrie werd werkelijkheid. Een kleine recap.

Het festijn begint met de binnenkomst van Lynn’s ex Romey, die zijn zinnen meteen op Olivia zet tijdens een romantische date. Leuk geprobeerd, maar zij blijft trouw aan ‘haar’ Dennis.

Niet veel later maakt de Tablet of Terror bekend dat de vrijgezellen zich klaar mogen maken voor een bootfeest. Een party die plotseling een onverwachte wending krijgt als Lakeisha’s ex Celeste binnen wandelt. Ze gaat op date met Levi en mag dankzij haar extra power kiezen wie dit jaar op hell date moet. Ze besluit voor Levi te gaan.

's Avonds kruipen Alessio en Lynn weer naast elkaar, maar de romantische nacht eindigt wederom in een ruzie. Reden: roken. Alessio wil dat Lynn altijd haar tanden poetst na een sigaretje omdat hij de rooklucht niet kan verdragen. Ondertussen weet Dennis helaas ook niet zo goed wat hij wil en kiest hij toch voor Tessa, en dan toch maar weer voor Olivia. Of was het toch Tessa?

Tussen alle gebeurtenissen door zien we hoe twee dames zich klaarmaken om de villa te betreden, maar wacht even... twee? Twee dames tegelijkertijd? Wat gaat er gebeuren in aflevering 5?

We zien het zondagavond in een nieuwe aflevering van ‘Ex On The Beach: Double Dutch’.