Levi's brengt een ode aan 'Stranger Things'

Strangerthings1
Lifestyle
Fashion
27-06-2019 11:00
Geschreven door Karen Luiken
Comment

In veel films en series die zich in de jaren ’80 afspelen, zie je vintage Levi’s-kleding terug. ‘Stranger Things’ is hier het perfecte bewijs van. Vooral in het komende seizoen ga je veel Levi’s-stukken terugzien. Het kledingmerk en de ontwerpers van de Netflix-serie hebben namelijk een bijzondere samenwerking gesloten.

Komende zomer zijn de personages uit ‘Stranger Things’ te spotten in Levi’s. Het nieuwe seizoen speelt zich af in 1985, een jaar waarin Levi’s een grote stempel drukte op cultuur en de alledaagse stijl. Het designteam van het merk werkte samen met ontwerpers van de show om speciale, authentiek nagebootste Levi’s-looks te creëren voor twee hoofdpersonages in de show: Eleven en Dustin.

Goed nieuws voor mensen die de looks leuk vinden: de kledingstukken maken ook deel uit van de nieuwe ‘Stranger Things’-collectie van Levi’s. Niet alleen Eleven en Dustin kunnen de kleren dragen, maar ook jij.

De twee looks die in de show te zien zijn, bestaan uit het Aztec Print Shirt en de El Pleated Jean, gedragen door Eleven. Dustin draagt de truckerhat en de grafische 'Camp Know Where' Ringer Tee. De collectie bevat stuks waarin talloze elementen van de serie terug te vinden zijn, zoals t-shirts en sweaters met graphics en quotes, en jeans en truckers met afbeeldingen van de personages. Ook zien we unieke Levi’s afwerkingen, zoals patches en red tabs die ondersteboven staan (een knipoog naar de Upside Down natuurlijk).

De collectie is vanaf 1 juli verkrijgbaar. Zowel in de winkels als online!