Dit zijn de leukste studentenjobs!

2019 Teenagers
Lifestyle
Jobs
02-08-2019 09:00
Geschreven door Emma Vandemaele
Comment

Ben je al eventjes op zoek naar een leuke studentenjob, maar nooit gevonden wat je zocht? Geen probleem! Seal Jobs helpt je om de ideale job te vinden. Bekijk zeker de onderstaande opties want wie weet zit er iets interessant bij voor jou.

Barman of barvrouw

Als je graag drankjes maakt, flexibel en een social ziel bent, is barman de ideale job voor jou. Je moet de bar kunnen openhouden tot in de vroege uurtjes. ‘s Avonds laat werken is ook een must.

Zaalmedewerker

Een zaalmedewerker moet een handige harry en gemakkelijk in de omgang zijn. Bestellingen foutloos opnemen, gerechten presenteren en weten hoe de kassa werkt zijn jouw sterke kanten. Je bent steeds paraat om bij te springen waar het nodig is.

Catering

Je bent iemand die zich bezighoudt met het bereiden, verzorgen en serveren van eten en drinken voor evenementen. Het is vaak hard werken, maar een beetje stress kan geen kwaad.

Festivalmedewerker

Altijd al eens deel willen uitmaken van een festivalcrew? Het kan! Als je houdt van muziek en in een team wil werken, dan is deze job zeker iets voor jou. Je werkt in een leuke sfeer en met een beetje geluk kan je ook enkele optredens meepikken.

Hostess of promoboy

Als je graag onder de mensen komt en een vlotte babbel hebt, is deze job iets voor jou. Je komt op leuke plaatsen, leert samenwerken en af en toe mag je zelfs een mooie outfit dragen.

Kassier of kassierster

Aan de kassa van een winkel reken je producten af en ontvang je de betaling van klanten. Je bent verantwoordelijk genoeg om met geld om te gaan. Een kassier of kassierster helpt klanten bij vragen en zorgt ervoor dat de rijen niet te lang worden.

Verkoper of verkoopster

Vlot praten en tegelijk luisteren naar de wensen van de klanten kan je als de beste. Je bent verantwoordelijk voor de winkel en houdt alles ordelijk. Je doet de etikettering, je vult de rekken met goederen en informeert de klanten.

Nog steeds niets gevonden? Download de app van Seal Jobs en zoek een studentenjob dat bij je past.