Les krijgen van Lil Kleine? Dat kan!

2020 Lil Kleine
News
School
16-06-2020 14:30
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Lil Kleine verruilt het podium tijdelijk voor een klaslokaal. De rapper gaat lesgeven! Vandaag lanceert hij zijn eigen cursus op het nieuwe platform Street University, waarmee hij als docent alle ins en outs op het gebied van muziek, mindset en ondernemen zal delen.

Jorik, zoals de artiest echt heet, weet als geen ander dat de weg naar de top er een is met vallen en opstaan. hij wil andere mensen met grote dromen alle handvatten geven om hun eigen pad te bewandelen. Via Street University helpt hij deelnemers in vijftig online en offline colleges op weg. Samen met bekende gastdocenten deelt hij zijn eigen ervaringen en vertelt hij over de uitdagingen en obstakels die hij overwon om te komen waar hij nu staat.

“Ik krijg al jarenlang DM’s, mails, appjes van mensen met de vraag of ik hen advies kan geven over hun muziek of met hen een onderneming wil opstarten. Ik ben iemand die altijd zijn eigen pad heeft bewandeld. Nu is de tijd aangebroken om anderen te inspireren dat ook te doen. Ik kijk er heel erg naar uit,” aldus Jorik.

Deelnemers krijgen les in drie thema’s: muziek, ondernemen en mindset. Ze kunnen demo’s insturen en moeten verschillende opdrachten maken. De cursus start op 29 juli. Inschrijven kan tot 27 juni voor de early bird prijs van 49 euro per maand, daarna kost de cursus 999 euro per jaar.