Lennon Stella komt naar ons land!

2019 Lennon Stella
Lifestyle
Things to do
04-11-2019 14:44
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Ze is pas 20 lentes jong, maar mocht toch al meetouren met The Chainsmokers, 5 Seconds of Summer en Anne-Marie. De Canadese Lennon Stella wordt steeds populairder. Binnenkort begint ze zelfs aan haar eigen tournee door Europa. Ze bezoekt verschillende landen, waaronder ook ons landje. Op 20 februari staat ze in Brussel!

Lennon Stella begint haar Europese tour op 5 februari in Noorwegen. Daarna reist ze via Zweden, Denemarken, Duitsland, Zwitserland en Frankrijk naar België, waar ze op 20 februari het podium van La Madeleine in Brussel beklimt. Vervolgens bezoekt ze ook nog Nederland (22 februari) en verschillende plekken in het Verenigd Koninkrijk.

Veel mensen kennen Lennon Stella vooral uit de serie 'Nashville', maar toch is ze diep vanbinnen vooral een muzikante. Op vijfjarige leeftijd had ze de gitaar en de piano al onder de knie, en op twaalf jaar richtte ze met haar jongere zus Maisy een band op. Sindsdien leende ze haar stem al uit aan 'Polaroid' van Jonas Blue en Liam Payne, kwam ze met haar debuut-EP in de top 5 van de Billboard 100 terecht én maakte ze van haar song 'Bitch' een wereldhit. Haar jongste single 'Kissing Other People' volgt hetzelfde pad.

Kortom: Lennon Stella is absoluut een zangeres die je live moet zien. En dat kan dus, op 20 februari 2020. Kaarten zijn vanaf vrijdag 09.00 uur verkrijgbaar.