Laatste kans: koop snel je early bird-ticket voor The Balaton Trip!

2018 Balaton Sound
Lifestyle
Things to do
10-02-2020 16:39
Geschreven door Karen Luiken
Comment

We know: het duurt nog even voordat de dag van 6 juli aanbreekt en The Balaton Trip van start kan gaan. Misschien dat je om die reden nog niet nadenkt over het kopen van een kaartje. Maar wie slim is, doet dat wel. Tot vrijdag 12.00 uur kun je nog een early bird-ticket bemachtigen, daarna vliegen de prijzen omhoog. Geniet dus nog snel van je gratis voordeel!

Voor de eerste keer is er dit jaar een speciale Belgian Deluxe camping met alle mogelijke toeters en bellen. Je vindt er een food truck festival, cocktailbar, zwembaden, jacuzzies, een kapsalon, een opblaasbare kerk en een Belgian Stage. De sanitaire faciliteiten zijn dik in orde en alle bezoekers krijgen dagelijks een heerlijk ontbijtbuffet voorgeschoteld. De camping begint al aardig vol te lopen en zal naar alle waarschijnlijkheid voortijdig volzet zitten. Nóg een reden om snel een kaartje te kopen dus.

The Balaton Trip begint maandag 6 juli met het vertrek in een festivalbus vanuit Gent, Antwerpen, Leuven of Brussel. Vervolgens reis je door naar het Balatonmeer in Hongarije, waar van 8 tot en met 12 juli Balaton Sound plaatsvindt, één van Europa's grootste festivals voor elektronische muziek. Artiesten als Martin Garrix, Dimitri Vegas & Like Mike en Kygo komen langs.

Ticket kopen? Dat kan hier. Vink TAGMAG aan bij je reservatie en krijg leuke extra’s!