Stormi Webster
Entertainment
Celebs

Kylie Jenner gooit peperduur eerste verjaardagsfeestje voor dochtertje

10-02-2019 14:43
Geschreven door Nico De Greef
Comment

Stormi Webster, het 1-jarige dochtertje van Kylie Jenner en manlief Travis Scott, leidt nu al een luxueus leventje. Waar menig jarigen zich tevreden moeten stellen met een simpele taart of cadeau-bon voor zijn/haar favoriete winkel, werden er kosten nog moeite gespaard om het eerste verjaardagsfeestje van Stormi onvergetelijk te maken.

Het feestje kreeg als thema 'Stormi's World' en leek op een minipretpark. Inclusief kermisattracties, acteurs verkleedt als sprookjesfiguren, een live-optreden van Baby Shark en levensgrote knuffelberen. Alles waar een kleine meid maar van kan dromen. De kers op de taart was de opvallende ingang. Die stelde een gigantische replica van Stormi's hoofd voor waarbij iedereen langs haar mond naar binnen moest. En alsof het nog niet gekker kon, was er daarnaast ook nog Stormi's Shop, een verkooppunt waar genodigden merchandise (zoals babykleertjes) konden kopen.

Het hele gebeuren werd door mama Kylie Jenner trots gedeeld op haar social media-kanalen. "Ik moest gewoon alles uit de kast halen voor mijn dochtertje", schreef ze op Instagram.

View this post on Instagram

i had to go all out for my baby. #StormiWorld

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on