Kwijlen: Balls & Glory zet Nutella Tiramisu Ball op het menu

2019 Tiramisu Ball Nutella
Lifestyle
Food
06-11-2019 07:00
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Kerstmis wordt magisch dit jaar en dat hebben we allemaal te danken aan Wim Ballieu. De chef en eigenaar van Balls & Glory heeft een geweldig dessert bedacht: Nutella Tiramisu Ball.

Nutella in combinatie met tiramisu. Wordt het nog beter? Nee dat wordt het niet. Het water loopt ons al in de mond bij het zien van de naam van het gerecht. We herhalen het voor het gemak nog maar een keertje: Nutella Tiramisu Ball. Alsof er een engeltje op je tong plast.

Het dessert zal gedurende de hele maand december op de menukaart staan van Balls & Glory. Het maakt niet uit welke vestiging je bezoekt. Of je nou in Brussel, Antwerpen, Gent, Leuven, Sint-Niklaas, Mechelen of Oostende bent: de Nutella Tiramisu Ball is in aanloop van de feestdagen overal verkrijgbaar.

Nutella-liefhebber Wim Ballieu kan niet wachten tot het zover is. “Als kind van de jaren tachtig ben ik opgegroeid met stokbrood & Nutella op de zondagse ontbijttafel. Reeds als klein jongetje smolt ik voor de heerlijk authentieke smaak ervan, dus nu gebruik ik het dankbaar in mijn dessertenkeuken. Want dit dessert brengt het beste van beide werelden samen: een verrukkelijke tiramisu en een vleugje Nutella. De rijke smaak van hazelnoten matcht goed met de frisheid van mascarpone. Soit, een bijzonder lekker & leuk dessert voor de eindejaarsfeesten.”