Kritiek op topless influencer in achtbaan

2019 Julia Rose
News
Bizarre
12-06-2019 06:00
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Een influencer genaamd Julia Rose heeft met een pikant filmpje op haar Instagram voor flink wat views gezorgd. Op de beelden is te zien hoe ze topless in een achtbaan zit. Ze houdt haar handen voor haar borsten en verliest (expres of niet) haar topje.

Hoewel Julia waarschijnlijk grappig hoopte te zijn met haar actie, krijgt ze veel commentaar van haar volgers. Zo zegt iemand bijvoorbeeld: "Dit is niet de juiste tijd en plaats om dit te doen. Zeker niet omdat het een plek is waar ook veel kinderen zijn. Als een man zijn broek naar beneden zou trekken, zou dat ook niet oké zijn." Een ander is het daarmee eens en zegt: "Als dit een man zou zijn die door een park met kinderen zou lopen, zou hij als crimineel worden gezien."

Het is overigens niet de eerste keer dat Julia, ook bekend van 'Are You The One', topless wordt gespot. Haar hele Instagram staat vol met halfnaakte beelden. Een tijdje geleden deelde ze een kiekje waarop ze met ontbloot bovenlijf voor het Witte Huis te zien is. "Make nipples great again", schreef ze erbij.

Dit bericht bekijken op Instagram

Shit....

Een bericht gedeeld door Julia Rose (@its_juliarose) op