Komt het dan toch goed tussen Lil Kleine en zijn moeder?

2019 Lil Kleine 22
Entertainment
Celebs
06-02-2020 20:22
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Lil Kleine heeft het nooit onder stoelen of banken geschoven dat hij geen goede band met zijn moeder heeft. In een eerder interview zei hij dat ‘ze hele erge dingen heeft gedaan’. De kans op een verzoening leek daarom klein, maar nu lijken de twee toch weer contact met elkaar te hebben.

Babette Verhoef, de moeder van Lil Kleine, heeft via Instagram laten weten herenigd te zijn met haar zoon, kleinzoon en schoondochter. “Gisteren was wel een heel bijzondere dag”, schrijft ze bij een reeks foto’s. “Ik leerde niet één, maar twee kleinkinderen kennen. In de ochtend werd prachtige Sophia geboren, dochter van mijn oudste zoon Nout en schoondochter Sarita, maar in de middag, bij mijn tweede bezoek liep ik tegen dit kereltje aan: mijn kleinzoon Lío van zoon Jorik en schoondochter Jaimie."

Wat er vroeger allemaal is gebeurd tussen Lil Kleine en zijn moeder, wil de artiest niet kwijt. Het heeft er in ieder geval voor gezorgd dat de rapper dat hoofdstuk al op jonge leeftijd wide afsluiten. “Daar ben ik misschien heel hard in, maar ik heb daar geen gevoel meer bij”, zei hij in 2018 in een aflevering van ‘Waar is de Mol’.