Komt Ed Sheeran met een nieuw album?

2020 Ed Sheeran
Entertainment
Music
19-02-2021 09:40
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Ed Sheeran doet het al een tijdje rustig aan. Sinds hij eind 2019 aankondigde zijn carrière tijdelijk op pauze te zetten, geniet hij optimaal van zijn gezinsleven. Maar terwijl hij dat doet, lijkt hij ook bezig te zijn met muziek. Fans denken dat de zanger binnenkort met een nieuw album komt.

Hoe ze daarbij komen? Ed heeft gisteren, op zijn eigen verjaardag, een mysterieus bericht gedeeld via Instagram. Daarin schrijft hij niet alleen dat hij dertig is geworden en dat hij zich geliefd voelt, maar ook dat hij ‘later dit jaar weer online komt met de vierde installatie in de reeks’.

Wat Ed hiermee wil zeggen, is een kwestie van speculeren. Heeft hij het over de serie studioalbums die hij in de afgelopen jaren heeft uitgebracht, bestaande uit Plus (+) uit 2011, Multiply (x) uit 2014 en Divide (÷) uit 2017? Fans slaan er wilde theorieën op los. Zij hebben zelfs al bedacht hoe de volgende plaat kan gaan heten. Waar de één aan ‘Substract’ denkt, verwacht de ander dat het album de naam ‘Minus' zal krijgen.