Komt dat zien: The Chainsmokers geven concert in België

2019 The Chainsmokers Persbericht
Lifestyle
Things to do
04-11-2019 14:47
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Een betere dag dan vandaag gaan Belgische fans van The Chainsmokers niet hebben. Het duo, bestaande uit Andrew Taggart en Alex Pall, gaan op tournee en bezoeken daarbij ook Brussel. Op 22 oktober staan ze in Vorst Nationaal. Komt dat zien, komt dat zien!

The Chainsmokers schuimen de allergrootste zalen en festivals ter wereld af. Ze werken samen met de meest trendy artiesten. Ze verzamelen prestigieuze awards en miljoenen streams & views. De twee maken van hun indie, popmuziek, EDM en hiphop-mix hun handelsmerk. De nummers die ze maken, zijn tegelijk coherent, dansbaar en hypnotiserend.

De Europese tour van The Chainsmokers start op 10 juli in Duitsland. Voordat ze op 22 oktober naar België komen, bezoeken ze eerst nog Tsjechië, Italië, Engeland, Ierland en Duitsland. Nadat ze hun concert in Brussel hebben gegeven, gaan ze door naar Nederland en Parijs.

Tickets voor het concert op 22 oktober zijn vanaf vrijdag 10.00 verkrijgbaar. Blokkeer die dag dus in je agenda. En schrijf er dan ook meteen even bij dat The Chainsmokers dan officieel hun song 'Push My Luck' releasen!