Kom vandaag naar de Groenplaats en spot Average Rob en Vexx in actie!

2019 Graffitree
Lifestyle
Things to do
19-04-2019 10:54
Geschreven door Simon Smetryns
Comment

Wil je vandaag Average Rob in actie zien? Kom dan naar de Groenplaats in Antwerpen! Vandaag is er een guerrilla actie waar jonge artiest Vexx en social media influencer Average Rob hun creativiteit de vrije loop laten. Samen zullen ze een pick-uptruck omtoveren in ‘Fresh Forest & Graffiti’-stijl.

Geen paniek als je vandaag geen tijd hebt: de pick-uptruck zal nog een week te bewonderen zijn op de Ernest Van Dijckkaai 8. Het is zeker aangeraden om de pick-up eens te gaan checken. De lucky fans die een foto nemen bij de gepimpte truck en daarbij de hashtags #FreshForestandGraffiti en #AxeBelgium in de captions zetten, maken kans om Vexx merch te winnen.

Citytrippen in eigen land!

De actie is een initiatief van AXE. In Gent vlakbij de Vooruit en in de Antwerpse Leopoldstraat prijken al twee enorme kunstwerken aan de gevel. De twee graffitrees zijn het werk van grafisch designer Musketon. Beide kunstwerken zijn een combinatie van groene elementen en grafische tekeningen gemaakt met graffiti. Vandaar de slimme woordspeling: graffitree. Musketon deed dit naar aanleiding van de lancering van de nieuwe deodorant “AXE Fresh Forest & Graffiti”.

Morgen is het dan aan de beurt van Gent. Daar mag fashion influencer Joachim Badejoh zelf een cargo bike pimpen. Alle kunstwerken zullen maximum één maand te bewonderen zijn. Maak je agenda in maar vrij: het is tijd om te citytrippen in eigen land!