Kom in de kerstsfeer met de trailer van 'De Familie Claus'

2020 De Familie Claus
Entertainment
Movies
18-11-2020 09:35
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Ook al geeft de kalender nog 37 dagen aan voordat kerst aanbreekt, veel van ons doen er alles aan om nu alvast in de kerstsferen te komen. Dat kan door je kerstboom vast op te tuigen of door maximaal kerstfilms te kijken. Voor de komst van de eerste Vlaams-Nederlandse kerstfilm ‘De Familie Claus’ zal je nog even geduld moeten hebben - die verschijnt namelijk op 7 december - maar gelukkig kunnen we wel vast genieten van de vandaag uitgebrachte trailer.

‘De Familie Claus’ gaat over Jules Claus die helemaal niet van kerst houdt. Na het overlijden van zijn vader vorig jaar, wil hij niets meer te maken hebben met de zogenaamde 'mooiste tijd van het jaar'. Als zijn moeder aan het werk is, brengt Jules graag tijd door in de speelgoedwinkel van zijn grootvader.

Op een dag vindt hij een magische sneeuwbol die hem op bijzondere wijze naar de verste uithoeken van de wereld kan brengen. Tijdens zijn avontuur ontdekt hij iets verbazingwekkends: niemand minder dan zijn eigen grootvader is de enige echte kerstman! De traditie blijkt al jaren in de familie te zitten, en nu Jules zijn vader er niet meer is heeft zijn grootvader de taak weer op zich genomen...

Wanneer grootvader zijn been breekt besluit Jules hem te helpen. Maar voordat hij het kerstgevoel kan delen met anderen, moet hij eerst zelf weer leren om van het mooiste feest ter wereld te houden.

De cast bestaat uit Jan Decleir, Bracha van Doesburgh, Mo Bakker, Pommelien Thijs, Renée Soutendijk, Josje Huisman, Eva Van der Gucht, Janne Desmet, Stefaan Degand, Bert Haelvoet, Sien Eggers, Carly Wijs, Wim Willaert, Rashif El Kaoui en Amber Metdepenningen.