2019 Klaasje London
Entertainment
Celebs

Klaasje roept fans op om minder bezig te zijn met sociale media

09-01-2019 19:45
Geschreven door Dieter Blarinckx
Comment

Ook Klaasje Meijer start het jaar 2019 met goede voornemens. Eéntje daarvan is wat minder bezig te zijn met sociale media. Ze moedigt haar volgers op Instagram nu aan om minder bezig te zijn met FOMO, oftewel: de angst om iets te missen.

“Sociale media heeft de angst om iets te missen, ook wel FOMO genoemd, een werkelijk probleem gemaakt voor onze hedendaagse consumenten en merken. Sociale media doen ons denken dat iedereen een goed leven heeft, behalve wijzelf. Maar eigenlijk verkopen we onszelf.”

Klaasje wil haar volgers er nu attent op maken dat sociale media helemaal niet zo nodig is in het leven: “Het gaat om het idee dat ik nergens anders liever wil zijn dan waar ik nu ben”, schrijft ze bij een foto van zichzelf waarop ze eenvoudigweg piano speelt op haar kamertje. Want wanneer ze niet op het podium of op de rode loper staat, dan is dit K3’tje ook maar een gewoon meisje dat van haar passie (muziek) haar job heeft weten maken. “Wat ik doe als ik van mijn werk terug thuis kom? Muziek spelen”, schrijft ze nog.