Kinepolis lanceert drive-in: Kinepolis on Tour

2020 Kot
Lifestyle
Things to do
19-06-2020 08:37
Geschreven door Dieter Blarinckx
Comment

Wie Kinepolis zegt, denkt cinema. En wie cinema in de zomer zegt, denkt drive-in! En dat heeft ook Kinepolis begrepen, want de hele zomervakantie lang touren ze met hun karavaan en het grootste mobiele LED-scherm ter wereld, doorheen Vlaanderen.

Kinepolis On Tour houdt niet zomaar ergens halt: het team koos speciale locaties die de filmbeleving nog unieker maken. Wat denk je van een 'Harry Potter'-film aan een kasteel? Klinkt awesome!

De eerste twee locaties zijn al bekend: Maldegem (Oost-Vlaanderen) en kasteel Alden Biesen in Bilzen (Limburg)! Op het programma staan kleppers zoals 'Harry Potter', 'Bad Boys for Life', 'Dirty Dancing', 'The Conjuring', 'The Lion King', 'Patser' en zoveel meer.

En natuurlijk hebben ze ook gedacht aan snacks & drinks, want ze hebben drie formules die voor ieder wat wils bieden. En no worries, veiligheid primeert en daarom zal een speciaal team klaarstaan om jouw snacks & drinks op een veilige manier aan jouw auto te leveren.

Wat kost zo'n ticket dan? Ze vragen 25 euro per auto, ongeacht het aantal passagiers.

Komaan, met wie rij jij naar Kinepolis on Tour?BIG NEWS We komen uit ons kot met de meest buitengewone drive-in beleving van deze zomer. Bekijk films in een uniek...

Posted by Kinepolis Belgium on Thursday, 18 June 2020